Kasami në takim me zjarrfikësat e Tetovës për vitin e ri(Foto)


Përkushtim dhe punë. Pak fjalë e shumë vepra dhe sakrificë.

Të palodhur dhe në nevojë kurdo që alarmi bie. Për 365 ditë ishin dhe janë me ne. 24 orë në shërbim të qytetarëve pa dallim.

Andaj, sonte me përulësi i’u falenderohem gjithësecilit nga ekipi i Njësisë Territoriale kundër Zjarrit me në krye komandantin Uka Aliti për punën e palodhur në shërbim të Tetovës e tetovarëve.

Njëkohësisht i’u urova festat e fundvitit me shpresë se do kemi më pak zjarre e përmbytje, më shumë dashuri e lumturi, për një qytet të ëndrrave për gjithësecilin.

Baby Boo