Kasami mesazh kundër kandidatëve: “Mos guxoni të luani me fatin e Tetovës dhe Tetovarëve!”


Kandidati për Tetovën, Bilall Kasami nga tubimi i tij në Poroj u ka dërguar porosi oponentëve të tij politik, duke iu thënë se mos luani me fatin e Tetovës.
“Iu them kundër kandidatëve të mij, mos luani me fatin e Tetovës dhe Tetovarëve”, ka thënë Kasami.