Kasami me dy Forumet e Grave, BESA-ASH. Mbështetja e tyre, na bënë të sigurt, në fitoren e madhe

“Mbështetja më e madhe në këtë rreth të dytë zgjedhor, më vjen nga dy forumet e grave, të BESËS dhe ASH-së. Kjo na bën të sigurtë në fitoren e madhe!
Me Zemër për Tet❤️vën!”, ka deklaruar, kandidati i BESËS për Tetovën, Bilall Kasami.

Baby Boo