Kasami me aksion për të dislokuar objektet ambulante të locuara në Kodrën e Diellit

Kreu i Tetovës Bilall Kasami shkruan: STOP❌UZURPIMIT TË PRONËS PUBLIKE!🛑

Baby Boo

Përskaj problemeve të shumta infrastrukturore në Kodrën e Diellit, në këtë pikë turistike me të madhe janë ndërtuar objekte pa leje.

Komuna e Tetovës së bashku me Inspektoratin Komunal dhe Sektorin për Urbanizëm, pranë Komunës së Tetovës për të shpëtuar këtë pjesë të bukur të Malit Sharr, kemi ndërmarrë aksion për të dislokuar disa objekte ambulante të locuara në këtë pikë turistike.
Ashtu siç jemi zotuar, se do të kujdesemi për hapësirat publike, tani më po e implementojmë edhe këtë zotim!

Ne jemi përbetuar se përpara çdo gjëje do të jetë interesi i qytetarit!