Kasami i thotë Arifit se flet sikur të vijë nga marsi! Arifi e quan fjalë-bosh, i kundërpërgjigjet me projektet që janë realizuar!

Në debatin final për Komunën e Tetovës, debatojnë dy kandidatët Teuta Arifi nga BDI dhe Bilall Kasami nga Lëvizja Besa.

Baby Boo

Kasami i thotë Arifit se flet sikur të vijë nga marsi pas shumë dështimeve të saja, ndërsa Arifi kthehet duke i thënë fjalë-bosh Kasamit dhe duke i nxjerrur disa fotografi të projekteve të realizuara në Tetovë:
Video:
https://fb.watch/8Y5ujFgXWd/