Kasami hap dosjen e Tetovës

Kur kanë mbetur edhe pak ditë deri në përmbylljen e fushatës zgjedhore, kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, njëherit kandidat i kësaj partie për Komunën e Tetovës ka vizituar bibliotekën e qytetit

Baby Boo

Gjatë kësaj visite Kasami morri edhe dy libra, për të cilët thotë se ia kanë sugjeruar miqtë.
Ai nga biblioteka tha se Tetova ka nevojë urgjente për dy leximore dhe tha se me ardhjen e tij në krye të Tetovës ndërtimi i leximoreve do tw jetë punë e kryer.

Statusi i plotë i Kasamit:

‘Librat e rradhës, mi preferuan miqtë e mi. Qyteti i Tetovës ka nevojë urgjente për së paku dy leximore, të cilat do tu shërbeninnxënësve dhe studentëve” ka shkruar Kasami.