Kapet personi nga Tetova me shiringa


Me datë 05.06.2023 në ora 14:50 në rrugën “Gjorçe Petrov” në Tetovë, zyrtarë policorë nga SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personin L.V.(31) nga Tetova për shkak se i janë gjetur dhe marrë dy shiringa, njëra prej të cilave ishte e mbushur me masë të lëngët, si dhe dy gjilpëra të papërdorura.

Personi në fjalë është ndaluar në komisariat dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të rastit do ti përpilohet parashtresë përkatëse.

Baby Boo