Kapet në kamera: Çka i ndodhi pacientes pasi mori vaksinën kundër COVID-19


Një kanal televiziv ‘News channel abc’ në Amerikë, ka publikuar një storie ku shihet një infermiere e cila ka pranuar që ta vaksinohet.
Mirëpo, reagimet nuk ishin ato që priteshin.

Infermierja filloi të kishte marramendje dhe dhimbje koke, të cilat më pas u shoqëruan me alivanosje.
Pasi u këndell, ajo filloi të jepte intervistë për ndjesinë që i shkaktoi vaksina, mirëpo, nuk mund t’i lidhte dy fjalë.
Infermierja ndaloi përsëri, pasi, përsëri e kapi kokëdhimbja dhe u alivanos sërish.

https://www.televizioni.tv/upload/videos/2020/12/aQwr6D88XVq3DT5gPnpw_18_a920bafbcd06cbf7a2bbabf9f44e5615_video_720p_converted.mp4

Baby Boo