Kapet në Holandë mbi 1 ton kokainë e fshehur mes peshkut, arrestohen disa shqiptarë

Mbi 1 ton kokainë është sekuestruar në Roterdam nga policia, ndërsa janë arrestuar gjashtë persona të moshës nga 28-48 –vjeç, mes tyre edhe shqiptarë. Droga me vlerë 22 milionë euro mësohet se kishte ardhur nga Ekuadori, ndërsa ishte fshehur në një enë frigoriferike me peshk.

Baby Boo

Kokaina është sekuestruar në datë 6 korrik. Policia kishte rënë në gjurmët e trafikantëve dhe në momentin që ngarkesa u shkarkua në Roterdam e bastisi, ndërsa nga kontrolli zbuloi kokainën. Në vitin e fundit në Holandë janë arrestuar disa shqiptarë pjesë e bandave në Roterdam dhe qytete të tjera për trafik kokaine nga Amerika Latine.

Restorant Lumare