KAOS NË FIER: MOTI I KEQ SHEMB DHJETRA PEMË, KA DËME MATERIALE (FOTO)


Era e fortë dhe rreshjet e shumta të shut kanë shkaktuar rrëzimin e disa pemëve në qytetin e Fierit.

Dhjetra pemë janë shembur në rrugën “Llukan Toska”, në disa raste duke shkaktuar dëmtimin e automjeteve të parkuara buzë rrugës.

Trafiku në këtë zonë është rënduar ndërsa situata paraqitet më e rrezikshme për shkak të rrëzimit të pemëve mbi telat e shtyllave elektrike. Aktualisht disa punonjës së Bashkisë po punojnë për normalizimin e situatës.

fgertu4rj5j.jpg

dth4rtj45r6j56j.jpg

rge4th45h5j.jpg

wergt35g345h4h.jpg

frthrth45hj45rj.jpg

ge4h45h54h.jpg

dghthj4r5hj56j.jpg

ed45rth45h56j.jpg