Kanita Rushiti 9 vjecare ka nevojë për ndihmën tuaj (VIDEO)


Kanita Rushiti 9 vjecare ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ajo pas një ndërhzrje kirurgjike në mushkëri të bardha , asaj i duhet të shkojë çdo tre ditë ne spital për kontrollë dhe terapië, ndërsa barnat për Kaniten janë mjaft të kushtueshme. Prindi i Kanitës kërkon ndihmë nga të gjithë bamirësit në ketë muaj te shenjtë të Ramazanit që ta ndihmojnë sadopak, ngaqë ata mbijetojnë me 2000 denar ( 34€) ndihmë sociale dhe smunden t’i perballojnë të gjitha harxhimet.

Te gjithë ata që duan të ndihmojnë, kontaktoni me prindin e vajzes Ibrahim Rushiti +38971827238  (viber) ose 070573235 ( whatsapp) .

Linkun e videos mund ta ndiqni këtu
https://www.facebook.com/381410732337194/videos/401070977037836/

Baby Boo