Kandidati i Bërvenicës nga BDI fillon takimin e parë me mësuesin e tij Alirami Ademi!


Kandidati i komunës, së Bërvenicës nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim Arkin Jahiji e ka filluar garën zgjedhore për kryetar të komunës, duke takuar mësuesin e tij të parë, z. Alirami Ademi, veteran i nderuar i arsimit.

Mësuesit tim i shpreha mirënjohje dhe i urova shëndet, ndërsa mësuesi na uroi suksese në realizimin e ideve tona për komunën tonë, ka shkruar z. Jahiji.

Postimi i Arkin Jahiji:

✅ Në ditën e parë të kampanjës, vizitë mësuesit tim të parë veteranin të arsimit z. Alirami Ademi!

Mësuesit tim i shpreha mirënjohje dhe i urova shëndet, ndërsa mësuesi na uroi suksese në realizimin e ideve tona për komunën tonë 

✅ Puna e arsimtarit është e shenjtë dhe duhet mbështetur pa rezervë!