Kampioni që u kthye për të garuar për Kosovën


Besard Maxharraj, është kampion aktual në kategorinë e rëndë në bodybuilding, në kampionatin e mbajtur para pak javësh. Megjithatë ai ka vite që nuk jeton në Kosovë.

Sapo u kthye nga Spanja, ku përfaqësoi Kosovën në Kampionatin Evropian, duke u renditur i katërti në mesin e garuesve nga i tërë kontinenti.

Tani është në prag të nisjes për në kampionatin ballkanik I cili mbahet në Rumani.

Për detajet se si po kujdeset për mbajtjen e formës fizike, jetën e përditshme, angazhimin dhe jetën jashtë Kosovë.