Kali i harbuar me karrocë në korsinë e kundërt të autostradës Tetovë-Shkup, pas tij policia (VIDEO)


Një skenë e pabesueshme nga autostrada Tetovë- Shkup. Një kalë me karrocë, i cili i ka ikur pronarit, është futu rnë korsinë e kundërt të autostradës dhe revani i tij ka qenë shumë i shpejt. Automjeti i policicë i është vënë pas për ta ndaluar.

Kafshët janë parë shpesh në autostradat e Maqedonisë së Veriut, madje kanë shkaktuar edhe fatkeqësi.Tetova News