Kalendari i Botërorit, ndeshjet dhe oraret. Mësoni çiftet e para dhe kur luajnë


Rusi 2018 filloi sot dhe këtu mund të gjeni çdo ditë të gjitha ato që ju nevojiten për rrugëtimin e skuadrave drejt finales së madhe.

Të gjitha ndeshjet përditësohen me kronikat përkatëse, ashtu si kalendari ditë pas dite i aktivitetit, renditjet e grupeve dhe më pas faza me eliminim direkt.Një mënyrë më e thjeshtë për të përjetuar Botërorin 2018, me të gjitha dhënat që ju nevojiten për aktivitetin më të rëndësishëm futbollistik të këtij viti.

 

FAZA 1/16

30 qershor  C1-D2 ora 16:00
30 qershor  Uruguai-Portugali ora 20:00

1 korrik  Spanjë-Rusi ora 16:00
1 korrik  D1-C2 ora 20:00

2 korrik  E1-F2 ora 16:00
2 korrik  G1-H2 ora 20:00

3 korrik  F1-E2 ora 16:00
3 korrik  H1-G2 ora 20:00