Kaçamaku u bën thirrje bizneseve!

INCIATIVE (Thirrje deri tek bizneset)

Baby Boo

Jeni mesuar qe ne kete profil te shikoni vetem postime per ushqime, por sot do te bejme nje thirrje ne si biznes dhe si drejtues te ketij biznesi deri tek koleget tone dhe tek bizneset e tjera qe e shikojne kete postim me foton e librarise Nobel Bookstore ne Shkup.
Kjo librari rrezikon te mbyllet ajo qe ne kemi marre inciative eshte qe ta mbajme ne kembe kete librari qe eshte e vetmja librari shqiptare ne qytetin e Shkupit, libri dhe dija jane gjerat elementare qe e i japin forcen edhe biznesit qe te ece perpara, duke mos lexuar dhe duke mos u informuar rreth inoviteteve edhe bizneset mund te shuhen dhe te mbyllen, andaj bejme thirrje deri tek dashamiret qe te kontaktojne lirisht tek ne qe ta bejme te pamunduren qe kjo librari te kaloj kete krize qe na ka prekur te gjithe neve !

Pronari i librarise nobel eshte Muhamed Asllani nga Tetova thjesht po e mbeshtesim kete njeri qe e do librin dhe ka vullnet dhe deshire qe te nxise leximin te rinia 🙂

Shkruan KAÇAMAKU në profilin e tij në Facebook!