Ka ndërruar jetë veprimtari nga Vica, Lezam Ramadani!


Sot pas nje smundje te rëndë ndërroj jetë veprimtari atdhetari dhe luftëtari nga fshati Vicë e Tetovës Lezam Ramadani i njohur si La Xam.

Baby Boo

Ai terë jetën e tij ja kushtoi veprimtarisë patriotike e atdhetare duke qenë pjesë e luf*tës për clirimin e Kosovës e deri ne li*ftën clirimitare ketu ne Maqedoni. Ka qenë pjesë e shumë aktiviteteve kombëtare ne mbarë hapësirën shqiptare.

Pa Censurë i shpreh ngushëllime familjes!