Ka humbur i riu, vuante nga “deluzioni i persekutimit”! Familja kërkon ndihmë!


URGJENTE!! Ju lutem na ndihmoni! Vellai im jeton ne Londer dhe para 3 ditesh eshte larguar nga shtepia ku jetonte me shoket. Pa telefon, pa leke, pa dokumenta. Eshte nisur nga zona ‘Old Marylebone Road’ por mund te kete ecur gjatë dhe te kete levizur nga zona. Kemi bere denoncimin ne polici, por akoma asgje, ju lutem mund ta shperndani foton e tij mbase e njeh dikush dhe e ka parë.

Nuk ka pasur probleme me parë, dhe s’ka probleme me asnjeri, vetem prej 6 ditesh vuan nga ‘deluzioni i persekutimit’, thoshte po me ndjekin se duan te me v*rasin, ka qene ndoshta nen efektin e substancave nar*kotike, nuk e dime te verteten se ne jetojme ne Tiranë. Prej ditèsh jemi ne ankth, ju lutem, nje informacion nga ju mund te qetesoje zemrat tona.
Vellezer dhe motra shqiptare ne Londer, na ndihmoni te gjejme vellain tone shendosh dhe mire 🙏🏻