Ka filluar senaca për rastin “Sela”

Në Gjykatën Penale ka filluar 2 orë me vonesë seanca e sotme për rastin e tentimit për vrasjen e deputetit Ziadin Sela . Shkak për të është bërë mos dhënia lejë e të akuzuari Cejo Georgievski nga burgu shtëpiak. Seanca tashme ka filluar dhe në këto momente po merret në pyetje i akuzuari Cejo Georgievski.

Më 18 prill në seancën e kaluar, dëshmuan ish-deputeti Aleksandër Stojkoski, mjeku i Klinikës së Radiologjisë në Shkup dhe gazetari Goran Trpenovski. Seanca e fundit u ndërprerë për shkak të gjendjes jo të mirë të Nikolla Vojnevski, njëri nga dhjetë të akuzuarit për këtë lëndë.

Baby Boo