Ka filluar pr*otesta në qytetin e Tetovës


Një numër i konsiderueshëm i qytetarëve shihet në sheshin Iliria në Tetovë ku vazhdimisht shihen edhe qytetarë të shumtë që i bashkohen pro*testës, shkruan Pa Censurë. Pr*otesta ka filluar në sheshin Iliria në Tetovë dhe do të vazhdojë deri tek Komuna e Tetovës dhe më pas destinacioni i fundit është deri tek selia e Bashkimit Demoktratik për Integrim.
Qytetarët vazhdimisht shfaqin pankarta të reja me mbishkrime të ndryshme ku kerkojnë dorëheqjen e qeverisë. /Pa Censurë