Ju pata thënë që Gjergj Dedaj nuk mund të jetë ambasador në Maqedoni

Ju pata thënë që Gjergj Dedaj nuk mund të jetë ambasador në Maqedoni.

Ju pata thene qe ky nuk mund te jete ambasador ne Maqedonine tone demokratike dhe te barabarte per te gjithe. Ju pata thene qe racistet moti kohe jav kena ndalu me vepru ketu. Urime te gjitheve kete beteje. Faleminderit kryeministrit Zoran Zaev per vendimin e drejte. (h. osmani)

Baby Boo