JOZYRTARISHT: 1193 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Jozyrtarisht, redaksia e lajmeve Kurir ka zbulouar se sot, 4 Nëntor 2020, janë regjistruar 1193 raste të reja me covid 19 në Maqedoninë e Veriut.
571 raste të reja me COVID-19 janë regjistruar në Shkup.

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe alepn për kujdes maksimal dhe lut qytetarët të respektojnë masat e reja dhe vendimet që i ka sjellë qeveria e Maqedonisë së Veriut.
Ky numër është një rekord i ri në Maqedoninë e Veriut që nga fillimi i pandemisë.

Baby Boo