Jo vetëm veturat tani edhe ‘Airbag Mobile’ që telefoni juaj mos të thyhet (Video)


Thuajse të gjithë përballemi më rënien e telefonit dhe thyerjet që shkaktohen nga rënia.

Edhe nëse telefoni juaj kushton shumë shtrenjtë, ai mund të thyhet nëse nuk ka mbrojtjen e nevojshme.

Tanimë dikush ka lansuar edhe krijimin më të ri që po thirret si ‘Airbag Mobile’, që ndihmon telefonin të mos thyhet edhe nëse bie nga një lartësi e çuditshme, transmeton Indeksonline.

I konceptuar nga Philip Frenzel, një studente gjermane inxhinerike, ky rast i specializuar vendos një pllakë të veçantë që hapet në momentin kur telefoni fillon të bjerë.

Pra kjo gjë e bën të pamundur kontaktin e telefonit me sipërfaqe të vështira. Dizajni i Frenzel i siguroi atij një çmim nga Shoqëria Gjermane për Mekatronikë dhe gjithë këtë ide e realizoj nisur nga një përvojë me një telefon të thyer.

Baby Boo