Jeton Shaqiri: “Ramiz Merko fitues që në roundin e parë”


Shef i shtabit zgjedhor per komunën e Strugës nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim Jeton Shaqiri shkruan: “Pas gjithë takimeve të deritanishme që kemi patur me qytetarë të vendbanimeve të ndryshme të Komunës së Strugës, e pas gjithë këtij entuziasmi dhe mbështetje të jashtëzakonshme që Dr.Ramis Merko dhe BDI po merr në Strugë dhe rrethinë, zemra dhe mendja më thonë: BDI dhe Ramiz Merko fitues që në raundin e parë! Zgjidh jetë, Voto Blertë (3)!”