Jeton Shaqiri përkujotn Isa Likën – Ilirin


Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, ka vizituar vendin e rënies së Isa Likës – Ilirit, në ditën e përvjetorit.
Shaqiri ka thënë se Isa Lika ra për të mos u harruar kurrë.

Baby Boo

Shkrmi i plotë i Jeton Shaqirit:
Sot përkujtuam Isa Likën dhe veprën e tij që do i rezistojë çdo kohe.
Ai ra për të mos u harruar kurrë.
Lavdi dëshmorëve të kombit!