Jeton Shaqiri: Kurorëzuam marrëdhëniet e shkëlqyera fqinjësore mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Kosovës


Sot, me zhvillimin e Seancës së përbashkët qeveritare ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, kurorëzuam marrëdhëniet e shkëlqyera fqinjësore mes dy vendeve.
Gjatë kësaj seance u nënshkruan Memorandume bashkëpunimi dhe të cilat do të shërbejnë për të thelluar akoma dhe më tepër bashkëpunimin mes dy vendeve.
Kjo ditë historike per dy vende tona do të jetë vetëm fillimi i zhvillimit të projekteve të përbashkëta, që si qëllim do të kenë krijimin lehtësirave dhe kushteve më të mira jetësore për qytetarët e dy shteteve.