Jeton Shaqiri: “Ju faleminderit me zemër, epërsi e madhe”


Jeton Shaqiri shefi i shtabit zgjedhor në komunën e Strugës nga radhët e BDI ka shkruar:

Baby Boo

“ Fitore me zemer 💚💚
Faleminderit secilit fshat nga Fërngova dhe deri në Mislodezhd
Çdo kundi rritje dhe fitore
Vazhdojm numërimin për fitoren historike
3️⃣
💚💚💚”