Jetmir Ismajli ka nevojë për ndihmë, i duhen 8 mijë euro për t’u operuar

Jetmir Ismajli, 27 vjeç, vuan nga një sëmundje në mushkëri e cila po ia rrezikon jetën. Familjarët, në pamundësi për t’i mbledhur të hollat vetëm kërkojnë ndihmën e qytetarëve për ta shëruar djalin e tyre.

Jetmiri vuan nga një sëmundje në mushkëri dhe i duhet bërë transplantimi i mushkërive.

Ky është numri i llogarisë bankare ku mund t’i dërgoni të hollat për ta ndihmuar Jetmirin:

1701003028880989 NLB Bank

Më poshtë mund të gjeni të bashkangjitur edhe faturën e Spitalit, për koston që i nevojitet për Operacionin e Jetmirit./Indeksonline/

Baby Boo