Jetmir Asani zëri i rinisë në Këshilli Komunal Çair!


Jetmir Asani do të jetë zëri i rinisë në Këshillin komunal të Çairit nga radhët e BDI-së.

Jetmir Asani shkruan:

Para 7 viteve si nxënës i shkollës së mesme për herë të parë iu drejtova shokëve dhe shoqeve nga kjo foltore, ku edhe u betova se do të lu*ftoj për rininë e Çairit. Prej asaj dite e deri më sot asnjëherë nuk mu shua dëshira dhe vullneti për të kontribuar për çështjet rinore në Çair.
Sot mu dha mundësia që të jem zëri i rinisë në Këshillin komunal të Çairit nga radhët e BDI-së.
Rini fatin e kemi në duart tona, ejani të shkojmë së bashku me Visar Ganiu drejt një fitoreje të re bindëse për Çairin tonë të zemrës!

Falenderoj të gjithë ata që më mbështetën dhe posaçërisht Degën e Bashkimit Demokratik për Integrim në Çair, që më besuan të jem numri 2 i listës për këshilltarë.

Qeshu rini qeshu, Çairi është i yti.