Jetë o jetë: Vetëm këpucët e Nora Istrefit kushtojnë sa një ‘Golf 3’


Këngëtarja e njohur, Nora Istrefi është ajo e cila gjithmonë është etiketuar për stilin e saj me shumë klasë dhe super të shtrenjtë.
Së fundmi, këngëtarja është shfaqur me një palë këpuca të markës Versace, nga koleksioni i fundit dhe çmimi i tyre nuk është aspak modest. Çmimi i tyre kap të njëjtën vlerë sa të një veture “Golf 3” dhe kushton hiq më pak se 1,150 euro, pa përfshirë transportin.

Kjo nuk është hera parë që këngëtarja e njohur është në hap me trendet e fundit dhe çdo pjesë e këtyre koleksioneve shumë shpejtë është në duar e saj.
Ndryshe, së fundmi Nora u komentua shumë pasi vendosën që së bashku me Robertin dhe vajzën e tyre, Rennee’në të i kalojnë pushimet verore.

Baby Boo