Jeta e tmerrshme e shqiptares në Itali, i dashuri e nxjerr prostitutë sapo lind vajzën: Po nuk fitove 200 euro në natë …

Deshira per nje jete me te mire me te dashurin, nga i cili priste nje vajze eshte kthyer ne tmerr per nje vajze shqiptare.

Ajo arriti ne Piacenza me të dashurin e saj, një 40-vjecar, nderkohe qe ishte shtatzene. Por sapo lindi vajzen ai ne bashkepunim me te tjere, e nxorren ne rruge te prostituonte.

Madje, i vune kusht, qe do te shihte vajzen vetem nese arrinte te fitonte 200 euro ne nate.

Policia italiane ka gati dosjen ne te cilen jane perfshire se paku 5 persona, edhe dy te huaj, te cilet njohen si te vetin femijen e vajzes shqiptare. Pjese e dosjes eshte edhe i dashuri (dhe babai i vërtetë) i cili akuzohet per shfrytëzim prostitucioni dhe per deklarate te rreme.

Baby Boo