Jeni në ankth për përgjigjet e e Lotarisë Amerikane? Ambasada e SHBA bën njoftim të rëndësishëm


Ambasada Amerikane ben njoftimin e rendesishem per te gjithe ata qe kane aplikuar per Lotarine Amerikane dhe mbeten ne ankth per pergjigjet, nese sistemi i ka nxjerre fitues apo jo.

‘Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë! ”- shkruan Ambasada e SHBA ne Tirane ne faqen e vet ne FB.

Baby Boo