Jehon kënga e Keq Hysenit në Kuvendin e Maqedonisë (VIDEO)

Mbrëmë pas dështimit për ta rrëzuar Qeverinë dhe pas mbylljes së seancës në Kuvend, ka jehuar kënga e Keq Hysenit.
Kjo është edhe njëra ndër këngët më të preferuara të liderit të shqiptarëve në RMV, Ali Ahmeti. Në videon e mëposhtme shihen edhe funksionarët e BDI-së duke ecur në korridoret e Kuvendit dhe duke dëgjuar këngën e Keq Hysenit.

Baby Boo

Video:

https://opinionshqip.live/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Video-2021-11-12-at-15.02.11.mp4?_=1