Janushev: Me përpunimin e rreth 20 për qind të votave kemi diferencë prej shtatë deputetësh

Qytetarët e kuptuan seriozitetin e situatës në të cilin ndodhet shteti dhe me shumicë të madhe vendosën për ripërtëritje, deklaroi sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Igor Janushev.

Baby Boo

Po fitojmë, porositi Janushev me mbi 10.000 vota dhe prijmë me 2 ndaj 1 në Gazi Babë, Ilinden, Krivogashtan, Shën Nikollë…

“Janë përpunuar rreth 20 për qind e votave kemi diferencë prej rreth shtatë deputetësh”, deklaroi Janushev.
Ai deklaroi se në zgjedhjet e sotme ka pasur parregullsi serioze për të cilat, siç tha, janë njoftuar ODIHR dhe bashkësia ndërkombëtare.