Jankulloska bëhet nënë,ka lindur djalë


Ish ministrja e brendshme Gordana Jankullovska është bërë nënë. Ajo ka lindur një njërin nga spitalet e Shkupit. Foshnja e tyre me dëshirën e dy prindërve ka marrë emrin Petar.

Ky është fëmija i parë i Jankullovskës dhe bashkëshortit të saj Vllatko Ilievski me të cilin është në martesë që nga viti 2010.Medial.mk

Baby Boo