Janeva nuk do të kërkojë paraburgim për Mijalkov: Ai është i disiplinuar, shfaqet rregullisht në gjykatë dhe i respektoi masat

Prokuroria Speciale Publike nuk do të kërkojë për Sasho Mijalkov paraburgim, Mijalkov është një nga të pandehurit në rastin “Perandoria” dhe pse kushëriri i tij i dënuar nga PSP-ja Nikola Gruevski iku në Budapest dhe ka kërkuar azil politik.

Baby Boo

“Ka tashmë masa për Sasho Mijalkov dhe ai i respekton masat, siç i ka respektuar edhe Nikola Gruevski, paraqitet në gjykatë dhe mendojmë se është e mjaftueshme. Vlerësime të tjera tani do të bëhen, por unë mendoj se Sasho Mijalkovit nuk do t’i kërkohet të mbajë paraburgim, “tha Janeva në 1TV.