Janë “zhdukur” 100 administratorë shqiptarë në Maqedoni


Institucionet kompetente e ndjekin përfaqësimin. Po përgatiten edhe analiza se si po rrjedh përfaqësimi. Në bazë të analizave do të shpallen edhe konkurse tjera.

Kështu është përgjigjur në pyetjen gazetareske se a përfundojnë punësimet me sistematizimin e administratorëve që janë paguar dhe kanë ndenjur në shtëpi

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2122597634447744&id=315207821853410

Baby Boo