Janë vendosur lulet me rastin e mbërritjes së vi*ktimave!

Në sheshin Skënderbej në Shkup tashmë janë vendosur lule me rastin e mbërritjes së 45 vik*timave në ak*sidentin e tmerrshëm në autostradën “Struma” në Bullgari.

Baby Boo

Qytetarët që duan të bëjnë nderimet e tyre kanë mundësi ta bëjnë këtë në sheshin Skënderbej nga ora 10 deri në 13:00.

Dje ishte paralajmëruar një procesion, por ai u anulua sepse eshtrat do të dërgohen menjëherë në shtëpitë e tyre dhe në vendpushimet e përjetshme.

Ky ndryshim vjen në përputhje me kërkesat e disa familjeve të vi*ktimave, në mënyrë që trupat të dorëzohen para namazit të xhumasë.