Janë thyer dritaret e lokalit të Bashkësisë Lokale në Luboten (FOTO)


Në dy apo tre ditët që kaluan janë thyer dritaret e lokalit të Bashkësisë Lokale.
Rasti është lajmëruar edhe në polici ku është bërë procesverbal dhe janë marr mjetet me të cilat janë thyer dritaret për ekzemplar për të i gjetur më lehtë vepruesit e kësaj vepre.
Shpresojmë të gjinden keqbërësit.