‘JAM NË RREZIK, PO JU SHKRUAJ NGA KOKA IME’ E DASHURA POSTON PA LEJE, ÇFARË NDODHI ME LLOGARINË E IZET HAXHISË

E dashura e Izet Haxhisë, ka postuar nga Facebook-u i tij një postim për të cilin thotë se e ka bërë pa lejen e Izetit.

Erjona ka sulmuar të gjithë ata që e kanë kërcënuar ditët e fundit, duke shtuar se Izeti është tërhequr nga betaje tij, por ajo nuk do ta lejojë të bëjë kompromis me ta.

Por vetëm 3 orë pas postimit të Erjonës, llogaria në facebook e Izet Haxhisë është mbyllur dhe nuk dihet arsyeja.

Llogaria e Haxhisë pas ekstradimit në Shqipëri menaxhohej nga e dashura e tij.

Baby Boo