Ja vajza nga Shipkovica e njësitit special që arrestoi serbin Gjuriq!


Në mediet online është shpërndarë një foto në të cilën shihet, një pjestare e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës – ROSU, duke e mbajtur në arrest zyrtarin serb Marko Gjuriq.

Bëhet fjalë për Marigona Beadin, vajza e Shehap Beadinit nga Shipkovica e Tetovës.

Marigona përveç se është pjesëtare e vetme femër e Njësisë Speciale, të Policisë së Kosovës – ROSU, ajo është edhe sportiste e dalluar.

Ajo ka qenë kampione e karatesë dhe e boksit dhe e ka përfqësuar Kosovën në gara ndërkombëtare të boksit.