Ja si shpëtojnë nga mbytja në det, dy të rinj në plazhin e Golemit(VIDEO)

Kjo video tregon vështirësite e 2 të rinjëve që të dalin ne breg dhe të shpëtojnë nga mbytja. Video është bërë ne Golem.

Baby Boo