Ja si po zhvillohet trafiku nëpër rrugët shtetërore

Qarkullimi nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë vende-vende të lagështa. Rekomandohet shpejtësi e adaptuar e lëvizjes, ku ka mundësi për shembje, veçanërisht në akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Baby Boo

Sipas LAMM, intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Vendkalimet kufitare për shkak të situatës me koronavirusin janë të mbyllura përveç për transit të automjeteve transportuese, për përfaqësuesit e trupit diplomatik dhe ata që do të marrin leje përkatëse nga ana e MPB-së, ndërsa pas mendimit paraprak të marrë nga ana e Shtabit kryesor koordinues.