Ja si mund t’i parandaloni thinjat


Ka shumë ushqime të cilat mund t’i përdorni për të qëndruar ”më të rinj” dhe për të mbrojtur po ashtu flokun tuaj.
Nëse konsumoni perime jeshile të cilat janë shumë të pasura me hekur, ju ndihmojnë në parandalimin e thinjave.

Po ashtu në mos shfaqjen e thinjave ndihmon edhe çokollata e zezë, si dhe vezët, ndërsa, salmoni luan një rol jetësor në prodhimin e disa hormoneve duke përfshirë edhe flokët.
Ndërkaq, nuk duhet harruar as frutat e detit të cilat janë të pasura me bakër dhe metal dhe ushqejnë flokun tuaj.