Ja si kanë votuar komunat me shumicë shqiptare deri në orën 17:00 në referendum (Tabelë)


Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur numrin e votuesve të dalë në votim për referendum deri në orën 17:00. Portalb.mk përgatiti tabelë për daljen e votuesve në Komunat me shumicë shqiptare deri në orën 15:00 dhe 17:00.

Daljen dhe përqindjen e votuesve deri në orën 17:00 mund ta shihni në tabelën në vijim:

Baby Boo