Ja si i trajtonte UÇK-ja ushtarët e zënë rob gjatë luftës


Pas filmit të fundit të shfaqur në media, dhe të financuar nga Ministria e Kulturës, ku UÇK-në e paraqiste si ushtri që kryente dhunime, e këmi rastin ku tregohet se si janë trajtuar dy ushtarë(policë) të zënë rob, shkruan Pacensure.

Kjo video dëshmon të kundërtën e asaj që u shfaq në film, se konfirmohet se filmi ka qenë vetëm një provokim për të njëllosur diçka të shenjtë./Pacensure