Ja si do të duket Gostivari nëse fiton Nevzat Bejta


Gostivari mund të jetë ndryshe, dhe ndryshimi bëhet me Nevzat Bejtën, kështu thonë nga Bashkimi Demokratik për Integrim që kanë shpalosur programin dhe ndryshimin e Gostivarit.
Nevzat Bejta dita ditës merr mbështetje të fuqishme nga çdo vendbanim nga çdo fshat, nga çdo qytetarë i Gostivarit dhe ata presin se ndryshimi do të jetë pas 17 tetorit.

https://gostivari.mk/programi-2021/?fbclid=IwAR3w_vE4QO8AG_QbjfZTlcGPxICC7tHd-nnRbfW1WX31_ddvc5q5yfTu4Q8#flipbook-df_252/1/