Ja se si vishej kur ishte e re Xheri, nëna e Ledri Vulës

A mund ta imagjinoni sot Xheraldina Vulën-Xherin me fustan të shkurtër?
Xheri ndër vite ka shtuar kilogramë dhe gjithashtu i ka bërë disa vite, andaj veshjet e shkurtëra janë të paimagjinueshme për të.

Baby Boo

E, megjjthatë, Xheri dikur paska veshur fustan të shkurtër, e kjo u ilustrua përmes një foto të publikuar

Nëna e Ledri Vulës, prezantuesja e “Diçka po zihet”, paska qenë moderne edhe në të shkuarën dhe jo rastësisht, pasi ajo rrjedh nga një familje e shkolluar dhe edhe vetë është e ngritur në të gjjtha aspektet,