Ja se si mbijetoi nga rrezimi i aeroplanit në vitin 1993 shqipëtari nga Struga


Një shqipëtar emigrant që punonte dhe vepronte në Zvicër, kthehej në vendin e punës nga vendlindja e tij, fshati Livadhi i Strugës. Nëpërmjet aeroportit të Shkupit zgjodhi qe të shkojë për në Zvicër.

Gjatë ngritjes aeroplani eksplodon në rrethana të mistershme dhe nga afër 100 persona, shpetojnë vetëm 6.

E deri më tani, misteri i arsyes së rrëzimit të avionit, u varros bashkë me pilotin. Duke mos u dalë në dritë e vërteta se a bëhet fjalë për një aksident të qëllimshëm!

Islam Dika rrëfen historinë e tij, të tmerrshme në emisionin Zona Ekspress.
Për më shumë shikojen emisionit në linkun e lansuar.

https://youtu.be/_tuT9SS9z6o

Baby Boo