Ja se si do të duket vendkalimi kufitar Bellanoc-Stançiç


Ky është projekti përfundimar i pikës kufitare mes Maqedonisë dhe Kosovës. Gur-themeli saj do të vendoset nesër ku përveç zyrtarëve vendas dhe atyre kosovar, prezent do të jetë edhe euroambasadori në Shkup, Samuel Zhbogar.